News‎ > ‎

Race schedule for final for Asia Dream Cup

posted Nov 21, 2012, 8:08 PM by Statoni Racing
Final Round of the PETRONAS Asia Road Racing Championship
Thursday (22nd  November)
15:00 - 17:00 Technical & Sporting checks  Pit Box 0 
15:30 - 16:00  FIM ARRC & Asia Dream Cup Riders Briefing  Press Conference room
17:30 - 18:10  Underbone 115 CC   Free  Practice one (40 min)
18:25 - 19:05  Supersport 600 cc Free Practice one (40 min)
19:20 - 20:00 Asia Dream Cup Free Practice one (40 min)
20:15 - 20:55  Underbone 115 cc Free Practice two (40 min) 
21:10 - 21:50 ARRC Supersport 600 cc Qualifying Practice one (40 min)
         
Friday (23rd November)
15:30 - 16:10   Underbone 115 cc Free Practice three (40 min) 
16:20 - 17:00  Supersport 600 cc Free Practice three (40 min) 
17:10 - 17:50 Asia Dream Cup Free Practice two ( 40 min) 
18:00 - 18:30 Pillion Ride 
19:10 - 19:50  Underbone 115 cc Qualifying Practice  (40 min) 
20:00 - 20:40  Supersport 600 cc Qualifying Practice  (40 min)
20:50 - 21:30 Asia Dream Cup Qualifying Practice (40 min)
   
Saturday (24th November)
13:30 - 13:45 Asia Dream Cup Warm-Up (15 min ) 
13:55 - 14:10 Underbone 115 CC Warm-Up ( 15 min ) 
14:20 - 14:35 Supersport 600 CC Warm-Up (15 min )
14:45 - 14:50 Pit lane open/ close  Asia Dream Cup Race 1  
14:50 - 15:00 Grid
15:05  Asia Dream Cup  Race 1 (7 laps)
16:05 Underbone 115 CC Race 1 (7 laps)
17:05 Supersport 600 CC Race 1 (15 laps) 
17:50 - 18:20 Pillion Ride 
18:30 - 18:35 Pit Lane open/close Asia Dream Cup Race 2 
18:35 - 18:45 Grid
18:50 Asia Dream Cup Race 2 ( 7 laps) 
19:50  Underbone 115 CC  Race 2 (7 laps)
20:50 Supersport 600 CC Race 2 (15 laps)
         
Sunday (25th November) - For Top 8 riders in the overall Championship standings
10:00 - 10:40 Free Practice 1 (Group 1) - 4 bikes (40 min)
11:10 - 11:50 Free Practice 2 (Group 2) - 4 bikes (40 min)
      LUNCH
13:10 - 13:50 Free Practice 3 (Group 1) - 4 bikes (40 min)
14:20 - 15:00 Free Practice 4 (Group 2) - 4 bikes (40 min)